23 januari 2025
23 januari 2025 - Pamplona, Spanje
Donderdag 16 januari zijn we weer op reis gegaan. Vanwege sneeuw en gladheid hebben we het vertrek enkele dagen uitgesteld. De reis door Frankrijk was (weer) winters. ‘S-nachts matige vorst en overdag veel mist en koud. In Zuid-Frankrijk stonden we twee dagen aan het strand bij Capbreton met alweer aangenamer weer. Op dag twee zijn we in de zon naar Biarritz gefietst , een toeristische en een beetje mondaine badplaats. Ons plan om langs de Noord- en Westkust van Spanje naar Portugal te rijden hebben we gewijzigd, omdat er op deze route veel regen en zelfs noodweer voorspeld werd. Zo belandden we in San Sebastian, waar het jaarlijks stadfeest plaatsvond op onze dag van aankomst. Door de hele stad heen waren er grote groepen mensen verkleed als kok en met een trommeltje. De bedoeling is dan om zo veel mogelijk herrie te maken. De volgende dag hebben we eerst een lange fietstocht in noordelijke richting gemaakt. ‘S middags een bezoek gebracht aan het zeeaquarium in SanSebastian. Dit was zeer de moeite waard. Momenteel zijn we in Pamplona, mooie Spaanse stad met veel tapas (pinchos) barretjes, met het plan om morgen naar een natuurgebied te rijden.

Weer prachtige foto’s van de plekkken waar jullie zijn.
Lekkere culinaire hapjes en inderdaad goed weer!
Geniet en een fijne tijd samen!
Zijn jullie nu naar Santiago aan het fietsen? 😝
Geniet weer lekker van deze mooie reis