15 februari 2025 - Jerez de la Frontera, Spanje

Van Gibraltar zijn we iets verder gereden, naar Tarifa, vooral bekend bij surfers. En van hier vertrekken ook boten naar Marokko. Wij zijn als echte toeristen met een excursie naar Tanger (Marokko) geweest. De stad Tanger ziet er uit als vele andere steden in Andalusie, maar de cultuur en mensen verschillen nog al. Overal mannetjes in jurken die je opdringerig iets willen verkopen en alle vrouwen met hoofddoek. Een belevenis zullen we maar zeggen. Na Tarifa zijn we in Cadiz geweest. We stonden met de camper in El puerto del Santa Maria en voeren met de “stadsboot” in nog al hoge golven naar Cadiz. Een prachtige stad om te bezoeken. Van Cadiz zijn we naar Jerez de la Frontera gereden, (20km verder), bekend om zijn sherry huizen, zoals Osborn en Tio Pepe. De canasta vonden wij het lekkerst (lijkt op port). En de dag er op naar de rijschool van de beroemde paarden uit Andalusie.
TOEN GEBEURDE HET: Jacq werd op de fiets aangereden. Om bij het einde te beginnen: niets gebroken maar bont en blauw en veel pijn. En veel consternatie met ziekenauto en politie. En de gang van zaken in een Spaans ziekenhuis, hebben we nu ook eens meegemaakt.
Nu uitzieken totdat de pijn van de kneuzingen minder is. Maar we staan op een fijne plek met mooi weer. Dat scheelt.

1. Ingrid:
    Ohhhhhh arme Jaq
    Ik hoop dat ze snel helemaal opgeknapt is 😘
    Wel weer prachtige foto’s hebben jullie geplaatst ❤️
  2. Doris:
    15 februari 2025
    Schitterende Foto’s weer, op de laatste na natuurlijk! Dat wil je gewoon niet zien! Heel veel sterkte en knap heel snel weer op! Alle goeds, veel vitamine D en vol goede moed weer verder straks dikke X Doris
  3. Marlou Simons:
    16 februari 2025
    Wat een pech! Snelle en goede beterschap van harte voor Jacqueline. Druk jullie de duimen, dat jullie weer gauw overal met volle energie kunnen rondzwerven. Lieve groet Marlou