4 Maart 2026

4 maart 2026 - Zarza de Granadilla, Spanje

Van Sevilla reden we naar Isla Cristina, het meest zuid westelijke puntje van Spanje. We fietsten langs de kust met prachtige lange en (nu) lege stranden. Ook zijn we van Ayamonte met de veerpont naar Portugal gegaan en hebben daar het toeristische Mondo Gordo bezocht.
Na enkele dagen hebben we de kust verlaten en zijn we naar Mérida gereden. Dit is een stadje, dat een rijk verleden had in het romeinse rijk. En dat is te zien. De romeinse arena, het theater en de vele beelden en mozaïeken zijn indrukwekkend. Op onze langzame thuisreis zijn we nu in Zarza de Granadilla geland, een klein dorpje zuidelijk van Salamanca. Van uit de bijzonder mooie camperplaats zijn we vandaag een lange via verde gefietst met op de achtergrond de besneeuwde bergtoppen.

1. Daniel Schaffner:
    5 maart 2026
    Hartelijk dank voor het reisverslag, lieve Patrick en Jacqueline. Ik wens jullie beiden een veilige reis terug naar Nederland.
  2. David:
    5 maart 2026
    😊 dat Spanje na die mooie, vele reizen nog bijzondere niet eerder door jullie ontdekte locaties kent ! Ziet écht mooi uit ! Geniet ervan !