21 oktober 2024
21 oktober 2024 - Santa Pola, Spanje
Het was lekker nazomer weer afgelopen week en we trokken van Fiqueras langs de kust zuidwaarts. Met een tussenstop bij de camperplaats “spätzle Fritz” met veel Duitsers en curryworsten, zijn we naar de kust bij Castellon gereden. Nu we geen hond meer hebben, verkennen we de omgeving van onze standplaatsen met lange fietstochten. We staan nu alweer enkele dagen bij Santa Pola op een kleine camperplaats die we Vinkenslag 2 gedoopt hebben; rommelig en met veel vaste bewoners in oudere caravans. Met de fiets zijn we een dagje naar Elche geweest en hebben we een gezellige middag met onze campervriend Daniel doorgebracht die in de buurt van Allicante staat. En uiteraard trekken we veel met Ingrid en Jack op. Deze keer samen met dochter Stef en vriendin Anouk. Gisteren bij (nog altijd) heerlijk weer met de ferry een uitstapje gemaakt naar het eiland Tabarca. Na de paella was het goed uitrusten op het strand. Vandaag, althans vanmorgen is het wasdag. Moet ook af en toe.
Doris:21 oktober 2024Erg mooie plaatjes weer!! Veel plezier verder, lekker genieten samen ☀️